BiográfiaAdorján Balázs még 2005-ben egy saját szólóprojektbe kezdett, melynek neve "KevinKain" volt. Célja az volt, hogy egy olyan hibrid-stílusú zenét csináljon, mely ötvözi a rock, metál és punk stílus különböző fajtáit elemeit. Ezzel megkezdődött a "kísérletezős"-korszak, olyan stílusokkal is kísérletezett, mint a rap, alternatív, vagy a pop, 2006-ban pedig sorra készítette az akkoriban weboldaláról ingyenesen letölthető EP-ket.

2007 júniusában Balázs szólógitárosként beszállt a Forgotten Years nevű hard-rock zenekarba. Itt ismerte meg Rádler Eriket, dobost, a bandával pedig többször is felléptek Sopronban és környékén.

Míg Balázs a Forgotten Years-ben tevékenykedett, nem akadályozta őt semmi sem, hogy tovább dolgozzon szólóprojektjén. 2010-ben elkészítette első lemezét "Új korszak"-címmel, ami tényleg egy új korszak volt zenei pályafutásában, mivel régebbi dalai helyett újravett/remasterelt változatai jelentek meg.

Ugyanez év augusztusában alapította meg Erikkel a saját zenekarát, a Revolúció elődjét, mely akkor még a "Delírium"-névre hallgatott (később váltottunk Revolúció-nevünkre egy másik Delírium-együttes miatt). Megkezdődött a további tagok toborzása, ám csak basszusgitárost, Szabó Zoltánt találták. Cél nem más, mint a KevinKain-projekt dalainak élő formában való játszása.

2011 volt az év, mely sok változást hozott magával. Zoltán kilépett, helyébe lépett a Horizon és Morte Silmoris ex-basszerosa, a kapuvári Kiss-Vámosi István és szintén Kapuvárról csatlakozott Szabó Kata-Vera, aki háttéréneket vállalt. Májusban jelent meg az új KevinKain-album, mely a "Cyberpunk"-címet kapta. Szintén ebben az évben adott le két rádióadó (Lali Király Audenciája és a mickolci Csillagpont) számokat a két KevinKain-albumról.

Szeptemberben ex-Mystery gitáros, Lencz Máté is csatlakozott a felálláshoz, szólógitárosként. Az együttes már élet- és koncertképes lett.

2012 januárjában volt az együttes első fellépése Sopronban, a Hangár Music-Garden minden évben megrendezett Sop-Rock fesztiválján. Később felvették az új gitárost, Kiss Bálintot, ám még mindig szükség van szintetizátorosra.

Legutóbbi koncertünk a kapuvári Hanság-sörözőben volt a Justice For All és a Mexacito-val együtt. Ahogy látjuk, még sok helyen fel fogunk lépni. Reméljük minél többen fognak bennünket megismerni, célunk pedig, hogy ne csak mi érezzük jól magunkat, de közönségünk, rajongóink is a koncerteken.Hírek

Biográfia
Albumok

Videók

Tagok

Koncertek

Vendégkönyv


2020-01-23Társoldalak


Bannerek